Slimme mensen met slimme huizen

Alles is tegenwoordig slim. Slimme mobiele telefoons, slimme auto’s en ook slimme systemen voor in huis. De technologie ontwikkelt zich razendsnel en dat kan soms verwarrend zijn. De simpele burger kan dat niet allemaal bijhouden. Maar een hoop nieuwe technologische snufjes zijn er om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Zoals die slimme systemen voor in huis bijvoorbeeld. Bij Domotica House hebben ze dit soort systemen. Neem bijvoorbeeld het Fibaro Home Automation systeem. Hoe je dit aanschaft en wat het voor je kan betekenen, vertel ik in deze blog. Lees je mee?

Domotica House als verkoper

Domotica House is een webshop met fysieke winkels. Dit is handig mocht er iets mis zijn met een aankoop of als je gewoon even wilt kijken voor je koopt. Daarnaast kan je op die manier ook met een medewerker overleggen over wat je wensen zijn. Deze kan je dan het één en ander aanraden. Liever thuisblijven? Dat kan dus ook! Wanneer je weet wat je wilt hebben, klik je het simpelweg aan en bestel je het binnen een handomdraai. Domotica is heel simpel te bereiken via een berichtensysteem op hun website. Via dat systeem kan je hen heel simpel contacteren met een vraag of klacht door middel van een berichtje en het achterlaten van je gegevens zodat zij snel op je kunnen reageren.

Het Fibaro Home Automation systeem

Nu over het systeem Fibaro Home Automation zelf. Het Fibaro systeem is één van de meest geavanceerde manieren om uw huis intelligent te automatiseren. Door het systeem kan u bijna alle elektrische systemen aan elkaar koppelen en zo draadloos bedienen. Het systeem is met een oog voor esthetiek ontworpen zodat het overal in huis goed staat en niet úit het oog springt. Zet uw lichten met één druk op de knop aan in iedere ruimte die u wenst vanaf uw plekje op de bank. Stel een standaard temperatuur in en zie hoe uw huis zichzelf hieraan houdt, of het buiten nu 30 graden is of in de winters beneden nul. In huis is het fijn en aangenaam. En vanaf datzelfde plekje op de bank kan u de temperatuur ook opnieuw instellen als u behoefte heeft aan iets anders.

En dit is nog maar een klein voorproefje van alle gemakken die het Fibaro Home Automation systeem biedt. Met Domotica House als verkoper, was een aanschaf nog nooit zo makkelijk. Dus het is makkelijk, snel en nog slim ook. Wie wil dat nu niet?