Maak je tuin compleet met een houten bloembak

Houten bloembak

Kijk je wel eens naar je tuin en denk je: daar zou wel eens een opfleuring in gebruikt kunnen worden? En loop je wel eens door tuincentra waarbij die leuke houten bloembak zo opvalt? Misschien is het een idee om de houten bloembak bij jou in huis te halen. Of eigenlijk: in de tuin. Een houten bloembak kan meer voor de sfeer doen dan je in eerste instantie denkt.

Houten bloembak niet alleen een leuk marketingpraatje

Vaak koop je dingen omdat je denkt dat het je ingepraat wordt. Zoals die gekke technologische gadget die je laatst gekocht hebt maar nooit meer wat mee hebt gedaan. Of dat vreemde ding waarvan je eigenlijk niet eens zo goed weet wat het doet, van TellSell. De houten bloembak in het tuincentrum lijkt er ook op jouw koopneigingen niet te kunnen weerstaan, maar deze heeft ook echt effect op je humeur, niet alleen op je portemonnee.

Wat een houten bloembak met je humeur kan doen

Van groen wordt iedereen blij. Dat is onderzocht en wetenschappelijk bewezen. Door met je handen in de aarde te ploeteren maken je hersenen een gelukstofje aan die ervoor zorgen dat jij je goed voelt. Een houten bloembak heeft natuurlijk alles te maken met dit gelukstofje, omdat je deze accessoire niet gebruikt zonder iets met groen te doen te hebben. De bloembak doet je alleen al denken aan planten, en omdat het er ook nog eens goed uit ziet word je automatisch gelukkig.

Waar zet je hem neer?

Je bent er voor bijna 100% uit: de houten bloembak doet iets met je humeur, en of het nou wel of geen marketingpraatje is, je moet hem hebben. Als je de bloembak eenmaal gekocht hebt, ga je al met een beter gevoel naar huis dan je heen ging. Nu het volgende dilemma: waar zet je hem neer? In de tuin, dat is zeker. Doe er voor nu vast wat kerstverlichting in, en je winter is helemaal gemaakt.