De Voordeurbeveiliger tegen flipperen

Flipperen is een van de meest voorkomende inbraakmethoden van Nederland. Inbrekers maken een deur open die niet op het nachtslot is gedraaid door met een stukje plastic tussen de deur en het kozijn te bewegen. Ze bewegen met het plastic richting het slot, totdat ze het slot open hebben. Ze kunnen dit binnen enkele seconde gedaan hebben. U kunt zich voorstellen dat dit een enorme impact kan hebben op uw leven. Het gevoel van veiligheid in uw eigen huis kan voor jaren worden aangetast wanneer er ineens een insluiper in uw huis staat. Ook wanneer u niet thuis bent, maar er toch een inbreker in uw huis is geweest, kan dit jarenlang een negatief effect hebben op het gevoel dat u in uw eigen huis heeft. En thuis hoort toch echt gewoon thuis te zijn. Daar hoor je je veilig en vertrouwd te voelen.

Voordeur beveiligen tegen flipperen

Er zijn veel verschillende producten op de markt om uw voordeur tegen inbraak te beveiligen. Maar er is maar 1 effectieve oplossing tegen flipperen. En die oplossing is de voordeurbeveiliger. Dit product wordt aanbevolen door Interpolis en is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en van een SKG certificaat. U plaatst de voordeurbeveiliger binnen enkele minuten op het deurkozijn. De voordeurbeveiliger beschermt het slot, waardoor het slot niet meer met een stuk plastic bereikt kan worden als de deur gesloten is. Inbrekers hebben hierdoor geen schijn van kans.

Flipperen in Nederland

Flipperen komt steeds vaker voor in Nederland. Het is een veelgebruikte inbraakmethode. Dat komt omdat er weinig geluid geproduceerd wordt wanneer de deur wordt open geflipperd. Ook ontstaat er geen braakschade. Dit maakt het verzekerings- en politiewerk vaak een stuk lastiger. Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer er al bij u is ingebroken. Veel mensen plaatsen een voordeurbeveiliger nadat er al eens bij hun is ingebroken. Zorg dat u dit soort vervelende incidenten voorkomt. Want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

De Voordeurbeveiliger bestellen

De voordeurbeveiliger wordt geleverd met plaatsingsinstructies en alle benodigdheden om het plaatje te monteren. Door de meegeleverde handleiding en de aftekenmal is iedereen in staat om De Voordeurbeveiliger zelf te monteren. De Voordeurbeveiliger is eenvoudig op de website te bestellen en wordt doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Het plaatje past door uw brievenbus en wordt dus ook met brievenbuspost verzonden, zodat u niet thuis hoeft te zijn wanneer het pakketje door de postbode wordt bezorgd.