Meubels op ambachtelijke wijze gemaakt

Veel meubels worden vaak geproduceerd in een fabriek waar elk meubel hetzelfde is. Bij Anselm Oome is dit niet. Hier worden al jouw meubels nog op ambachtelijke wijze gemaakt, hierdoor is elk meubel uniek en kan het altijd naar jouw wensen worden aangepast. Van teak tafel tot badkamer, Bij Anselm Oome kan het allemaal.

Import

Anselm Oome importeert alleen het beste materiaal voor al jouw meubels. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de kwaliteit tip top is en dat de meubels nog jaren mee zullen gaan. Anselm Oome heeft goede contacten met leveranciers in het buitenland waar ze rechtstreeks de materialen halen. Hierdoor zijn de transportkosten verminderd en betaal jij ook een lagere prijs dan als het door een derde partij geleverd wordt.

Kwaliteit

Nadat je het materiaal hebt gekozen voor de meubels gaan de experts van Anselm Oome meteen zorgvuldig het geleverde materiaal bekijken of de kwaliteit perfect is. Je mag natuurlijk geen slechte planken krijgen die ineens kapot kunnen gaan. Als de ruwe plank goedgekeurd is wordt hij met de hand bewerkt tot hij jouw gewenste lengte, dikte en ruwheid heeft.

Installatie

Als alles de juiste maat heeft, worden de meubels naar jouw huis gebracht. Zo nodig helpen ze met opbouwen. Dit wordt vooral gedaan bij de badkamers en grote kasten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, dit scheelt wel weer geld. Maar dan ben je er niet van verzekerd dat alles goed zit. De experts van Anselm Oome weten precies hoe elk meubilair in elkaar zit en doen het installeren met precisie.

Contact

Ben je toch niet tevreden met het meubilair? Heb je het idee dat er iets mist? Dan kan je heel gemakkelijk contact opnemen met Anselm Oome. Via de mail info@anselmoome.nl, telefoon 0162-499383 of kom langs bij het filiaal in Oosterhout (Everdenberg 5c, Oosterhout). Neem een kijkje op https://anselmoome.nl/  voor alle mogelijkheden voor meubilair.