Verslag kinderkamer styling accessoires voor peuter dochter Inge

Hey hallo allemaal. Peter hier, vandaag doe ik bericht over de styling van de kinderkamer van onze peuter Inge. Zoals de naam al doet verraden een meisje dus. De kamer is al zo goed als af. Alle fundamentele items hebben we al. Maar nu gaat het om de puntjes op de i. De finishing touch. We willen wat extra’s om de kamer echt te doen laten onderscheiden van vriendinnetjes.

Accessoires

We zaten dus te denken aan accessoires. Een vriendin van mijn vrouw raadde ons aan om eens de site cozykidz.nl te bezoeken. Dit is een kinderkamer en babykamer styling specialist uit Hillegom. Maar ze hebben dus ook een webwinkel. Hier vond ik alle trendy roze kinderkamer accessoires. Ik moet zeggen dat ik een beetje overweldigd werd door de keuze. Zoveel leuke accessoires. En ook heel veel toffe merken voornamelijk Scandinavisch.

Vloerkleed

Wat we echt nodig hadden is een vloerkleed. Een lekker zacht warm vloerkleed. In de winter kan de vloer nogal koud aanvoelen. Dat is niet prettig voor Inge. Die graag op de grond speelt met haar poppen. De oplossing hiervoor is dus een vloerkleed. Hier vonden we een ideaal roze meisjeskamer vloerkleed. Specifiek van het merk Liewood. We hebben al meerdere items van Liewood in de kamer staan. Dus we zijn bekend met de kwaliteit van dit hoogwaardige merk. Dat smaakte naar meer. Het kleed dat we uiteindelijk kozen is Naya Mr Bear Sweet. Het is niet zo groot 70 x 120 cm. De kamer van Inge is relatief klein dus aan een gigantisch vloerkleed hebben we niet zoveel.

Opbergen

Dan wilden we ook nog een zogenaamde opbergmand aanschaffen. Het is nogal eens rommelig in de kamer van Inge. Een opbergmand kan de kleine discipline bijbrengen om de kamer geordend te houden. Althans dat hopen we. Een geval van wishful thinking dus. Maar ach, de mand kost maar 3 tientjes, dus niet geprobeerd is altijd mis toch? We kozen Ella Girlpower wederom van Liewood. Ja je begint het al te zien wij zijn Liewood fanboys en girls.

Belangrijk natuurlijk hoe vallen deze nieuwe aankopen in de smaak bij Inge? Nou ze is in haar nopjes met het vloerkleed. De opbergmand is ze enigszins neutraal over. Om heel eerlijk te zijn laat ze hem tot nu toe voornamelijk links liggen, dus onze hoop is niet echt uitgekomen. Misschien in een later stadium wanneer ze ouder wordt zal zij het nu gaan inzien van deze mand.