Een makelaar neemt een deel van de lasten van u af

Huis verkopen Rosmalen

Uw beslissing staat vast, u gaat uw huis verkopen. Dit kunt u geheel zelf doen of met een makelaar. Omdat het verkopen van een huis een ingewikkeld traject is waar veel bij komt kijken, is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Een makelaar neemt een deel van de lasten van de verkoop van u af. Een makelaar zorgt er niet alleen voor dat uw huis online wordt geplaatst en dat er bezichtigingen plaatsvinden, maar ook het onderhandelen met potentiƫle kopers en het koopcontract opstellen wordt door de makelaar gedaan. Een huis verkopen is een ingewikkeld traject waarin goede begeleiding essentieel is.

 

Wilt u uw huis verkopen in Rosmalen?

U bent woonachtig in Rosmalen of de regio en wilt uw woning verkopen. De huizenmarkt groeit en veranderd elke dag. U wilt natuurlijk dat uw huis verkopen Rosmalen soepel en snel gebeurd. Dan wilt u uzelf laten bijstaan door een geschikte, professionele makelaar. Gezien elke regio meerdere makelaarskantoren heeft, heeft u veel keuzemogelijkheden. Hierdoor kan het lastig zijn om tussen al deze makelaarskantoren te kiezen. Want hoe komt u erachter welke makelaar het best bij u past? En hoe maakt u nou een definitieve beslissing voor een makelaar? Elke makelaar heeft een andere aanpak voor het verkopen van een woning. U wilt natuurlijk dat de aanpak van uw makelaar aansluit bij uw wensen.

 

Hoe vindt u juiste makelaar in Rosmalen?

U bent op zoek naar een makelaar in Rosmalen die kennis heeft van de regio en naar uw wensen luistert. Maak een lijst van criteria waar een makelaar volgens u aan moet voldoen. Doe aan de hand van deze lijst verder onderzoek online. Kijk hierbij bijvoorbeeld naar hoe een makelaar zich presenteert, reviews van oud verkopers en welke diensten de makelaar aanbiedt. Maak van alle onderzochte makelaren een voorselectie. Deze makelaren kunt u uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen de aanpak over de verkoop en de kosten worden gesproken. Maar ook kunt u achterhalen of er een klik is tussen u en de makelaar. Het is zeer belangrijk dat u een klik heeft met uw makelaar. U zult immers veel contact moeten onderhouden.

 

Handige tips om uw huis te verkopen

Er zijn veel kleine dingen die u kunt doen voor de verkoop van uw huis die een groot verschil kunnen maken. Een los handvat aan de deur? Schroef hem vast. Lelijke plek op de muur? Verf er even overheen. Het zijn kleine klusjes maar kopers valt dit op. Zulke kleine details kunnen een verschil maken in wel of geen verkoop. Ook het netjes maken van uw voortuin en het schoonhouden van uw voordeur zijn twee dingen waar u op kunt letten. Vaak staan kopers even stil bij de voordeur, bijvoorbeeld omdat de makelaar er nog niet is of omdat deze de deur nog open moet doen. Dan hebben zij veel tijd om rond te kijken, dan vallen kleine details op.

 

Moeite met een keuze maken?

Heeft u moeite met het maken van een keuze? Of weet u niet goed waar u moet beginnen? U kunt altijd advies vragen aan vrienden of familie die bekend zijn met het verkoopproces. Deze adviezen of ervaringen kunnen zeer waardevol zijn. Indien u er hierna nog niet uitkomt kunt u online een advieskeuze invullen. Hier word op basis van uw wensen gekeken naar een geschikte makelaar.