Sixton werklaarzen

sixton werklaarzen plaatje

De Sixton Werklaarzen van de Italiaanse schoenen fabrikant Maspica zijn een combinatie van stijl en comfort. In stad Padova in Noord-Italiƫ staat de fabriek van Sixton. Hier worden de werklaarzen van Sixton Peak met ambacht en veel passie geproduceerd. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Zoals het natuur leder wat gebruikt wordt voor de werklaarzen. Het grootste deel van het productie proces wordt gedaan door mensen met hulp van machines.

 

Waarom Sixton Werklaarzen?

Na het vergelijken van verschillende merken werklaarzen is de conclusie dat er bij Sixton extra andacht is besteed aan het uiterlijk en het comfort van de laarzen. Het hoogwaardige leder zorgt voor een extreem soepel draagcomfort. Ook heeft de gebruikte leder soort als eigenschap dat het een goed ademend vermogen heeft. Uniek aan de Sixton Werklaarzen is bijvoorbeeld de extra versteviging in de hak. Deze versteviging voorkomt het verschuiven in de laarzen tijdens het lopen. Hierdoor kunnen voet- en lichaamsklachten voorkomen of verminderd worden. Daarnaast is de binnenzool voorzien van een extra Thinsulate voor een maximale bescherming tijdens koude dagen.

Welke Sixton Werklaarzen?

De Sixton Werklaarzen zijn verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende uitvoeringen. Drie verschillende kleurstellingen: Bruin, Zwart en Naturel. Dit is een smaak verschil. Het grootste verschil tussen de modellen zit in de binnen voering en de toevoeging van een Outdry membraam. Voor koude omstandigheden zijn de Sixton Werklaarzen er met een warme bont voering die beschermt en isoleert. In combinatie met de Thinsulatie zool heeft u gegarandeerd warme voeten tijdens een koude winterdag.

Ook zijn de laarzen er met een AirPlus voering. Deze ademende Mesh voering is geschikt voor vrijwel elk seizoen. Belangrijk is dat u de werklaarzen combineert met de juiste werksokken. Wanneer uw werksokken onvoldoende het transpiratie vocht afvoeren kunt u alsnog koude of vermoeide voeten krijgen. Bijvoorbeeld het werksokken Systeem van Blaklader is zeer geschikt in combinatie met de Sixton Werklaarzen.

Wat zijn Sixton Werklaarzen Outdry?

Outdry zorgt ervoor dat de Sixton werklaarzen 100% waterdicht zijn bij het werken in natte omstandigheden. Outdry zegt u waarschijnlijk weinig. Niettemin is Outdry bij bekende outdoor merken een veel gebruikte toevoeging aan schoenen en laarzen

Het materiaal van de werklaarzen is waterafstotend behandeld. Maar wanneer de laarzen langdurig in het water staan kan er vocht naar binnen dringen via de naden. Het Ourdry membraan is een extra laag tussen de buitenkant en binnen voering. Hierdoor wordt het vocht wat doordringt weer terug naar buiten gebracht door het membraam. Door een unieke technologie is de extra laag zo ontwikkeld dat het ademend vermogen niet veranderd door het Outdry membraam