Egyptische kaarsenhouder

kaarsenhouder plaatje

Ben jij ook zo gek op kaarsen? Het begint allemaal al als je je rondje door het huis loopt om alle kaarsen aan te steken. Het voelt gewoon therapeutisch en luidt een mooi begin van de avond in met wat extra tijd voor elkaar. Bij Ghalia zijn we het daar helemaal mee eens en kunnen er nog een extra tintje aan geven. Met de Egyptische kaarsenhouders wordt het kaarslicht nog eens mooi omgezet in een lichtspel van kleuren, vormen en gloed. Je kunt kiezen uit de volgende ontwerpen: Oosterse lantarens, alabast waxinehouders, mozaiek waxinehouders en . Ze brengen allemaal op hun eigen manier de sfeer bij u thuis.

Egyptische lantaarns

De Egyptische lantarens zijn kleine huisjes, waar je een waxinelichtje in kunt plaatsen, waarna je het deurtje zo weer kunt sluiten. De raampjes zijn van in mooie vormen uitgesneden of van gekleurd glas gemaakt en geven ieder hun eigen effect. Een andere naam voor dit soort lantaarn is windlicht en dat geeft al aan dat ze ideaal zijn om buiten te gebruiken. Het is leuk om meerdere lantaarntjes te hebben en ze als een groep neer te zetten. Ze kunnen ook opgehangen worden. Wat denk je ervan om een lantaarntje te plaatsen op iedere traptree van de veranda? Dat is nog eens een leuk accent. We hebben de Egyptische lantaarns in verschillende maten.

-> Fantastische Kaarsenhouder Online Goedkoop

Egyptische kaarshouders

Verhoog de sfeer met prachtige oosterse kaarshouders. Kaarslicht zorgt van zichzelf al voor sfeer, maar met de oosterse kaarshouders wordt het nog gezelliger. De duizenden gaatjes in de Oosterse waxinehouder zorgen voor een prachtig en sfeervol lichtspel. Het wapperende vlammetje zal een stukje magie op de muren schijnen, waar je naar kunt blijven kijken. De Egyptische kaarshouders kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Maak van elke avond iets bijzonders, met de filigrain lampen van Ghalia. De kaarshouders hebben een handige opening, waardoor kaarsjes gemakkelijk verwisseld kunnen worden. De opening is groot genoeg om eenvoudig de kaarsen te verwisselen, maar klein genoeg om het lichtspel magisch te houden. De kaarsenhouders zijn te verkrijgen in verschillende maten.

Alabaster kaarshouder

In Egypte is er een gebied waar heel zacht steen, albast, vandaan komt. Het is een combinatie van gips en calciet. Van dit type steen kunnen relatief makkelijk vazen, kaarshouders en beeldjes van gevormd worden. Door strepen in het patroon van het albast is ieder accessoire uniek. Een ideaal product dus om als kaarsenhouder te gebruiken. Zodra de kaars wordt aangestoken, zal je het patroon van de houder goed kunnen zien. Ook overdag zal het albast al opvallen, vooral als de zon erop schijnt. Een prachtig Oosters product dus waardoor je je ook in je eigen huis of tuin in oosterse sferen kunt wanen. De mooie oosterse kaarsenhouders maken een zwoele zomeravond nog zwoeler.

-> Koop er ook gelijk een prachtige Hookah bij online

Oosterse lantaarns als cadeau

Zowel de oosterse lantaarns als de kaarsenhouders zijn ideaal om cadeau te geven, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen natuurlijk. De waxinehouders of windlichten zijn in verschillende maten en prijscategorie├źn te bestellen en zijn een leuk cadeau voor ieder budget. Kies een mooie uit!